Izradite svoj
3d print!

Kontrolirana kvaliteta proizvoda manipuliranjem više tehnologija 3D printanja.

Što 3D printamo?

D3Stooges3D studio nudi Vam profesionalnu i preciznu uslugu 3D printanja za široku primjenu. Naše usluge možete iskoristiti u tehničke i medicinske svrhe, marketing i zabavu, obrazovanje ili mnoge druge. Kombiniranjem nekoliko tehnologija 3D printanja omogućujemo Vam izradu u širokom spektru dimenzija u svrhu realizacije Vašeg idejnog rješenja.​

Kako 3D printamo?

Ovisno o zahtjevima projekta, količini željenih detalja na modelu, njegovim dimenzijama i primjeni koristimo jednu od sljedećih tehnologija:

1. FFF/FDM (fused filament fabrication/fused deposition modeling) – tehnologija taloženja slojeva termoplastike
2. DLP/SLA (digital light procesing/stereolithography) – slojevito osvjetljavanje foto-osjetljive smole

Za koga printamo?

Printamo za marketinške i kreativne agencije, umjetnike i restauratore, škole i muzeje, ugostiteljske objekte te svakome kome možemo našom uslugom pružiti rješenje.

Cijena 3d printanja?

Cijena 3D printanja definira se vremenom izrade i utrošenim materijalom, na što utječe sam dizajn modela i njegova primjena. Ukoliko želite detaljniju cijenu Vašeg printa, javite nam se i naš tim će Vam odrediti najefikasniji plan izrade!

Koliko traje izrada 3d printa?

Prilikom definiranja vremena uzima se u obzir tehnologija izrade i utrošeni materijal te dimenzija i kompleksnost modela. Print po tome može trajati od nekoliko sati do nekoliko dana. Javite nam se s Vašim upitom i saznajte kad bi Vaš print mogao biti gotov!

Javite nam se!